Acasă Local Dolj Programul Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 5 -...

Programul Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 5 – 11 iulie

-

Programul Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 5 – 11 iulie. Aceasta este lista filmelor disponibile:

Spider-Man: Far From Home 3D / Omul-Păianjen: Departe de casă


Regia: Jon Watts
Cu: Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal
Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, SF
Durată: 134 min
În Omul păianjen: Departe de casă, Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care – – după evenimentele din Avengers: Endgame – trebuie să intervină pentru a se opune noilor ameninţări puse în faţa lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna. Filmul extinde universul Spider-Man, scoţându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanţă şcolară – dar care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.
Vineri pana Joi 15:50; 20:40

Toy Story 4 3D / Povestea jucăriilor 4


Regia: John Lasseter, Josh Cooley
Cu: Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Keegan-Michael Key, Keanu Reeves
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 105 min
Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.
3D Dublat: Vineri pana Joi 13:50
2D Dublat: Vineri pana Joi 12:30; 14:40

Long Shot / N-ai șanse, frate!


Regia: Jonathan Levine
Cu: Charlize Theron, Seth Rogen
Gen Film: Comedie
Durată: 130 min
Fred Flarsky, un jurnalist șomer, încearcă să dea de urma bonei de care a fost îndrăgostit în copilărie, și care între timp a devenit una dintre cele mai puternice si inaccesibile femei de pe planetă.
Vineri pana Joi 18:50

Child’s Play/ Jucăria ucigașă


Regia: Lars Klevberg
Cu: Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Brian Tyree Henry, Tim Matheson, David Lewis
Gen Film: Horror
Durată: 95 min
O reimaginare contemporană a clasicului horror din 1988, CHILD’S PLAY spune povestea unei mame, Karen (Aubrey Plaza), care își crește singură fiul, Andy (Gabriel Bateman), și care îi dă acestuia în dar o păpușă Buddi, fără să-și dea seama de forțele sinistre care stau ascunse în această jucărie.
Vineri pana Joi 21:20

Men in Black: International 3D / Bărbați în Negru Internațional


Regia: F. Gary Gray
Cu: Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson
Gen Film: Aventuri, Comedie, SF
Durată: 120 min
Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.
Vineri pana Joi 18:20

A Dog’s Journey / Câinele, adevăratul meu prieten 2


Regia: Gail Mancuso
Cu: Dennis Quaid, Josh Gad, Marg Helgenberger, Kathryn Prescott
Gen Film: Aventuri, Familie
Durată: 114 min
Bailey (Josh Gad) se bucură de un trăi liniștit la ferma ,,băiatului său” Ethan (Dennis Quaid) și a soției sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar și o nouă parteneră de joacă: CJ, nepoata lui Ethan și Hannah. Singura problemă e că mama micuței CJ decide că ea trebuie să plece de la fermă. Cum sufletul lui Bailey este gata să părăsească această viață pentru una nouă, câinele îi promite stăpânului său Ethan că o va găsi și proteja pe CJ cu orice preț.
Vineri pana Joi 16:40

The Secret Life of Pets 2 3D / Singuri acasă 2


Regia: Chris Renaud
Cu: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart, Lake Bell, Dana Carvey
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 91 min
SINGURI ACASĂ 2 este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.
Dublat: Vineri pana Joi 15:50; 20:40

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...