15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveni, amendaţi pentru că au murdărit domeniul public

Craioveni, amendaţi pentru că au murdărit domeniul public


Poliţiştii locali au efectuat, în perioada 24 – 26 iunie, mai multe acțiuni atât pe timp de zi, dar și pe timpul nopții, pentru depistarea și sancționarea persoanelor ce încalcă regulile de conviețuire socială cu privire la aruncarea diverselor gunoaie pe domeniul public (ambalaje, peturi, cutii, coji de semințe, etc).

Craioveni, amendaţi pentru că au murdărit domeniul public

Acțiunile s-au desfășurat atât pe marile bulevarde, cât și pe aleile dintre blocuri, în locurile cunoscute ca fiind zone unde se produc astfel de contravenții, dar și în funcție de sesizările cetățenilor: locuri de joacă, foișoarele amenajate de Primăria Craiova, zonele imediate acestora, părculețele din jurul blocurilor de locuințe, căile de acces către blocurile de locuințe unde sunt instalate bănci, etc.
Astfel, au fost aplicate un număr total de 127 sancțiuni contravenționale (din care 89 amenzi și 38 avertismente). Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale a fost de 26.650 de lei.Pe perioada de vară astfel de acțiuni vor avea caracter permanent, atât ziua, dar și pe timpul nopții.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS