Acasă Local Dolj Trei femei, prinse după ce au furat două telefoane

Trei femei, prinse după ce au furat două telefoane

-

Poliţiştii din Filiaşi au prins luni, 24 iunie, trei femei, de 18, 22, respectiv 26 de ani, din Craiova şi Bucureşti, bănuite de săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.


Oamenii legii au stabilit faptul că în dimineaţa zilei de 24 iunie, cele trei femei, în timp ce se aflau în zona pieţei din oraşul Filiaşi, ar fi sustras unei tinere, de 17 ani, din Braloştiţa, un telefon mobil. Fata avea telefonul în ghiozdan.

Cele trei hoaţe nu s-au oprit. Ele au mai furat încă un alt telefon mobil, din buzunarul pantalonilor unui minor de 12 ani. Apoi au fugit printre blocuri, în direcţii diferite.
Ambele telefoane mobile au fost recuperate şi restituite persoanelor vătămate. În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...