17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO tânără a găsit o geantă şi a predat-o poliţiştilor

O tânără a găsit o geantă şi a predat-o poliţiştilor

O tânără a găsit o geantă şi a predat-o poliţiştilor. Totul s-a întâmplat pe 23 iunie. La sediul Poliţiei Municipiului Calafat s-a prezentat o tânără de 18 ani, din localitate, care a declarat că la terasa restaurantului unde lucra a găsit o geantă de damă.

Câţi bani se aflau în geantă


În geanta respectivă se afla suma de 190 de euro şi aproximativ 1.300 de lei. De asemenea, mai conţinea carduri bancare, precum şi alte bunuri personale.
Poliţiştii au identificat persoana care pierduse geanta. Este vorba despre o femeie de 32 de ani, din Slatina, care s-a prezentat la sediul poliţiei. Aceasta şi-a recuperat bunurile. De asemenea, a constatat că nu îi lipsea nimic din ceea ce avea în geantă.

Poliţia din Calafat a apreciat gestul de omenie făcut de tânără şi l-a catalogat drept exemplu pentru toţi cetăţenii.
De asemenea, reprezentanţii poliţiei au menţionat că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Un gest asemănător a avut loc în Craiova, în octombrie anul trecut. Atunci, un tânăr de 18 ani a înapoiat geanta unei femei din localitatea Oprişor, judeţul Mehedinţi. Aceasta pierduse geanta în care avea 937 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS