16.3 C
Craiova
vineri, 25 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Vântul a făcut prăpăd în Craiova. 20 de maşini avariate şi alte pagube

Vântul a făcut prăpăd în Craiova. 20 de maşini avariate şi alte pagube

Vântul a făcut prăpăd în Craiova. Pompierii doljeni au făcut bilanţul pagubelor produse duminică noaptea, în timpul rafalelor de vânt care au măturat Craiova. 20 de autoturisme au fost avariate, iar mai mulţi copaci s-au rupt şi au căzut pe carosabil. De asemenea, un acoperiş al unui bloc din Craioviţa a fost luat de vânt. Nicio persoană nu a fost rănită.

Care a fost situaţia în Craiova:

  • Detașamentul 1 de Pompieri Craiova a intervenit cu 2 echipaje la 3 copaci căzuți pe carosabil și/sau cale de acces.
  • Detașamentul 2 de Pompieri Craiova a intervenit cu 1 echipaj (descarcerare ușoară) pentru degajarea a unui acoperiș căzut pe autoturisme, fața da clădirilor, căi de acces, precum și îndepărtarea unui element de construcție ce prezenta pericol de prăbușire (fațada din tocărie PVC a unui balcon de la etajul 4).
  • Secția de Pompieri Craiova a intervenit cu 1 echipaj (ASAS) la 2 copaci căzuți pe carosabil și/sau cale de acces.
  • Secția de Pompieri Segarcea a intervenit cu 1 echipaj (ASAS) pentru evacuarea apei dintr-un beci.
  • În prezent, Secția de Pompieri Craiova și Detașamentul 1 de Pompieri Craiova intervin cu 2 echipaje (ASAS și S 42) pentru monitorizarea și degajarea a unui acoperiș aflat pe fațada unui bloc – turn. În total au fost avariate 20 autoturisme.

Pe raza județului Dolj:

S-a intervenit, de către C.L.S.U. prin șefii S.V.S.U., pentru deblocarea carosabilului de copacii doborâți de vânt în 12 localități. Este vorba despre Băilești, Caraula, Predești, Lazu, Sopot, Melinești, Brabova, Rojiște, Tunarii Vechi, Vârtop, Sârsca și Terpezița.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Trei ţări au comandat 200 de milioane de doze...

Mexicul, Brazilia și India au comandat aproximativ...

ȘTIRI GdS

Trei ţări au comandat 200 de milioane de doze...

Mexicul, Brazilia și India au comandat aproximativ 200 de milioane de doze de vaccin rusesc Sputnik V împotriva noului coronavirus, anunţă ansa.

O tânără moartă şi alta rănită, într-un accident cu...

O persoană a decedat, iar alta a fost transportată la spital cu multiple traumatisme în urma unui accident rutier produs în această...

România are mai mulţi farmacişti decât Germania

În România erau 90 de farmacişti practicanţi la 100.000 de locuitori, în anul 2018, un număr similar cu cel din Marea Britanie...

Asfaltări pe bandă rulantă, calitate pe măsură

În ultima perioadă, oraşul Craiova este un adevărat şantier. Se lucrează pe multe străzi, se decopertează, se toarnă asfalt, se înlocuiesc borduri....

Amendă de 40.000 de lei pentru un depozit de...

Comisarii Gărzii de Mediu au dispus, joi, amendarea cu suma de 400.000 de lei a operatorului unui depozit de deşeuri, unde a izbucnit un incendiu.

Şcolile din Dolj au înfiinţat noi clase după ...

Unităţile şcolare din Craiova şi judeţ au înfiinţat noi clase după începerea cursurilor.