Acasă Local Dolj O maşină a Poliţiei Locale Craiova, implicată într-un accident

O maşină a Poliţiei Locale Craiova, implicată într-un accident

-

O maşină a Poliţiei Locale Craiova a fost implicată, în această după-amiază, într-un accident rutier. Acesta a avut loc la intersecţia străzilor Câmpia Islaz cu Gheorghe Bibescu din Craiova. Potrivit poliţiştilor doljeni, accidentul a fost provocat de o şoferiţă care conducea un BMW pe strada Câmpia Islaz şi nu a acordat prioritate maşinii poliţiştilor locali, care circulau regulamentar pe Strada Gheorghe Bibescu.


„Se confirmă acest accident. Poliţiştii locali se aflau în timpul serviciului. Ei au încercat să evite cât au putut acest accident, însă nu s-a putut. O şoferiţă nu le-a acordat prioritate. Au mers la poliţie şi noi ne vom repara maşina pe asigurarea doamneui, care şi-a recunoscut vina. Din fericire, nu au fost persoane rănite“, a declarat Octavian Mateescu, directorul executiv al Poliţiei Locale Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...