20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 14 - 20 iunie

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, în săptămâna 14 – 20 iunie

Craiovenii interesaţi de filmele care rulează la Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema, pot găsi programul aici.

Men in Black: International 3D / Bărbați în Negru Internațional Avanpremiera

Regia: F. Gary Gray Cu: Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson
Gen Film: Aventuri, Comedie, SF
Durată: 120 min
Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.
Joi 20:30; 21:10

A Dog’s Journey / Câinele, adevăratul meu prieten 2 Avanpremiera


Regia: Gail Mancuso
Cu: Dennis Quaid, Josh Gad, Marg Helgenberger, Kathryn Prescott
Gen Film: Aventuri, Familie
Durată: 114 min
Bailey (Josh Gad) se bucură de un trăi liniștit la ferma ,,băiatului său” Ethan (Dennis Quaid) și a soției sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar și o nouă parteneră de joacă: CJ, nepoata lui Ethan și Hannah. Singura problemă e că mama micuței CJ decide că ea trebuie să plece de la fermă. Cum sufletul lui Bailey este gata să părăsească această viață pentru una nouă, câinele îi promite stăpânului său Ethan că o va găsi și proteja pe CJ cu orice preț.
Joi 21:30

Parking


Regia: Tudor Giurgiu
Cu: Mihai Smarandache, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Carmen Florescu, Eric Frances
Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste
Durată: 115 min
Filmul are la bază cunoscutul roman cu același nume al scriitorului Marin Mălaicu-Hondrari, publicat în 2010, și îl are în rolul principal pe Mihai Smarandache (De ce eu?, Hacker). Din distribuție fac parte actori spanioli de talie internațională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Eric Frances dar și actori români: Carmen Florescu, Cristi Iacob, Ioan Coman, Emilian Oprea, Paul Cimpoieru.
Vineri pana Miercuri 12:45; 17:00; 21:30
Joi 12:45; 17:00

The Secret Life of Pets 2 3D / Singuri acasă 2


Regia: Chris Renaud
Cu: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart, Lake Bell, Dana Carvey
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 91 min
SINGURI ACASĂ 2 este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.
Dublat: Vineri pana Joi 11:30; 13:15; 15:15; 17:15
Subtitrat: Vineri pana Joi 19:00

The Sun Is Also a Star / Şi Soarele e o stea


Regia: Ry Russo-Young
Cu: Gbenga Akinnagbe, Yara Shahidi, Charles Melton
Gen Film: Drama
Durată: 105 min
Natasha crede în ştiinţă şi fapte. Nu în soartă, nu în destin sau vise devenite realitate. Nu e genul de fată care întâlneşte un tip drăguţ pe o stradă aglomerată a New York-ului şi se îndrăgosteşte. Nu când familia ei este la 12 ore distanţă de deportare.


Daniel a fost mereu un fiu bun. Genul de elev care se ridică la nivelul aşteptărilor părinţilor. N-a fost niciodată un poet. Sau un visător. Dar când o vede pe Natasha, totul se schimbă. Ceva la ea îl face să creadă că viaţa le rezervă ceva amândurora. Fiecare moment anterior i-a adus faţă în faţă. Viitorul o poate lua într-un milion de direcţii. Care va fi aceea?
Vineri pana Joi 13:30; 19:20

Dark Phoenix 3D / X-Men: Dark Phoenix


Regia: Simon Kinberg
Cu: Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Tye Sheridan, Michael Fassbender, James McAvoy, Sophie Turner
Gen Film: Acţiune, Aventuri, SF
Durată: 138 min
La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.
Vineri pana Miercuri 16:30; 17:30 ; 18:45; 21:10
Joi 16:30; 17:30; 18:45; 20:10

Ma


Regia: Tate Taylor
Cu: Octavia Spencer
Gen Film: Drama, Horror, Thriller
Durată: 104 min
O femeie singuratică își pune casa la dispoziția unor adolescenți care vor să țină petreceri fără să fie deranjați. Tinerii îi pot spune „Ma”, se pot distra cât vor în subsolul casei ei, dar nu au voie să înjure, unul din ei trebuie să fie treaz, și în niciun caz nu au voie să urce la etajul casei. E un aranjament care pare ideal pentru adolescenții dornici să se distreze nesupravegheați. Dar aceștia vor afla rapid că nimic în viață nu e gratis, și că visul lor devenit realitate se va dovedi cel mai cumplit coșmar din viața lor.
Vineri pana Joi 17:50

Pokémon Detective Pikachu 3D / Pokémon Detectiv Pikachu


Regia: Rob Letterman
Cu: Ryan Reynolds
Gen Film: Animatie, Familie, Fantastic, Mister, SF
Durată: 136 min
Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.
Dublat: Vineri pana Joi 11:45; 16:10
Subtitrat: Vineri pana Joi 18:20

Terra Willy: Planète inconnue 3D / Terra Willy: Rătăcit prin galaxie


Regia: Eric Tosti
Cu: Edouard Baer, Jason Canning, Barbara Tissier, Marie-Eugénie Marechal, Guillaume Lebon
Gen Film: Animatie, Comedie, Familie
Durată: 95 min
Când nava cu care călătorea prin spațiu e distrusă, Willy e separat de părinții lui și aterizează cu capsula pe o planetă sălbatică și încă neatinsă de picior de om. Cu ajutorul lui Buck, roboțelul care are grijă de supraviețuirea lui, Willy va trebui să se descurce singur, rătăcind prin galaxie, până la sosirea unei misiuni de salvare.
Dublat: Vineri pana Joi 12:20; 14:15

Godzilla: King of the Monsters 3D / Godzilla II Regele Monștrilor


Regia: Michael Dougherty
Cu: Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Lexi Rabe
Gen Film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, Horror, SF
Durată: 136 min
O aventură epică plină de acțiune, Godzilla: King of the Monsters (2019) o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare. Noua poveste urmează eforturile eroice ale agenției criptozoologice Monarch, în timp ce membrii ei se confruntă cu o serie de monștri de dimensiuni colosale, inclusiv cu Godzilla, care se va confrunta cu Mothra, Rodan și cu rivalul său final, monstrul cu trei capete King Ghidorah.

Când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, ies la suprafață, toți se luptă pentru supremație, lăsând însăși existența omenirii să atârne în balanță. Oare care va fi soarta omenirii?
Vineri pana Miercuri 14:45; 20:10; 20:50
Joi 14:45; 20:50

Aladdin 3D


Regia: Guy Ritchie
Cu: Billy Magnussen, Will Smith, Naomi Scott, Nasim Pedrad, Mena Massoud, Marwan Kenzari
Gen Film: Aventuri, Familie, Fantastic, Muzical, Romantic, Dragoste
Durată: 135 min
Ca și predecesorul său, Aladdin se inspiră din “Aladdin și lampa fermecată”, o poveste din “O mie și una de nopți”. Spre deosebire de predecesorul său, actualul Aladdin nu este un film de desene animate, ci un live-action regizat de Guy Ritchie. Povestea e următoarea: Aladdin e o pușlama descurcăreață și fermecătoare, un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur.

Chiar inocența lui e motivul pentru care maleficul vrăjitor Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei, încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine, de care e îndrăgostit până peste urechi. Debandada care urmează are farmec, suspans și întorsături de situație mai spectaculoase și mai amuzante decât originalul (că doar nu degeaba e Guy Ritchie pe generic).
Dublat: Vineri pana Joi 12:00; 13:50

John Wick: Chapter 3 – Parabellum / John Wick 3: Război total


Regia: Chad Stahelski
Cu: Keanu Reeves, Jerome Flynn, Ian McShane, Halle Berry
Gen Film: Actiune, Thriller
Durată: 135 min
Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.
Vineri pana Joi 19:50; 20:30; Joi 19:50

The Hustle / Ticăloasele


Regia: Chris Addison
Cu: Rebel Wilson, Anne Hathaway, Tim Blake Nelson
Gen Film: Comedie
Durată: 99 min
“Ticăloasele” (The Hustle) le are în prim plan pe Anne Hathaway și Rebel Wilson, două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.
În timp ce una e versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă pare a fi mai din topor, dar prin abilitățile cu care a înzestrat-o natura, printre care la loc de cinste stă inteligența sclipitoare, e la fel de periculoasă și eficientă ca prima.
Vineri pana Joi 15:00

Five Feet Apart / La cinci pași de tine


Regia: Justin Baldoni
Cu: Cole Sprouse, Haley Lu Richardson
Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste
Durată: 121 min
Doi adolescenți grav bolnavi, ale căror vieți atârnă de un fir de ață, se cunosc într-un spital și se îndrăgostesc iremediabil.
Vineri pana Joi 15:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...