14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Acasă Local Dolj 67 de amenzi într-o singură zi, bilanţul poliţiştilor doljeni

67 de amenzi într-o singură zi, bilanţul poliţiştilor doljeni

0
67 de amenzi într-o singură zi, bilanţul poliţiştilor doljeni
67 de amenzi într-o singură zi, bilanţul poliţiştilor doljeni

67 de amenzi într-o singură zi. Acesta este bilanţul de sâmbătă al poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova.

Aceştia au organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie generate de nerespectarea, de către conducătorii auto, a limitelor legale de viteză.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au aplicat 67 de sancţiuni contravenţionale, 45 dintre acestea pentru viteză neregulamentară şi 22 privind alte abateri la regimul rutier. Ca măsuri complemenatre, poliţiştii au reţinut 4 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

IPJ Dolj a oferit şi două exemple în acest sens

Un bărbat de 56 de ani, din Craiova, a condus un autoturism, pe DN 55, în localitatea Malu Mare, cu viteza de 107 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Un bărbat de 39 de ani, din Craiova, a condus un autoturism, pe DE 70, cu viteza de 137 km/h, într-o zonă cu limitare de viteză – 70 km/h.

Şi în acest caz poliţiştii au aplicat o sancţiune contraventională şi au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.