Dolj: Peste 450 de sancţiuni contravenţionale, aplicate săptămâna trecutăSăptămâna 11-17 martie 2019 a fost dedicată controalelor TISPOL Seatbelt – acțiunile Poliţiilor Rutiere din Europa, vizând purtarea centurilor de siguranţă de către ocupanţii autovehiculului.

Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, s-a desfășurat în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren, pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu.

Astfel, şi poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au organizat acțiuni în perioada respectivă, pentru a verifica dacă ocupanţii autoturismelor respectă obligaţia de a purta centura de siguranţă .

Oamenii legii au aplicat 453 de sancţiuni contravenţionale, 221 vizând conducători auto sau pasageri care nu au purtat centura de siguranţă.


Valoarea sancţiunilor aplicate de poliţişti este de peste 65.000 lei.

De asemenea, ieri, 17 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză, oamenii legii aplicând 67 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 1.000 lei.


Comenteaza acum

Alte stiri

15 aprilie 2019

Dolj: Razie pe şoselele din judeţ

La data de 14 aprilie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu poliţişti rutieri din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, au organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 aprilie 2019

Top