Acasă Local Dolj Tânără care a participat la o fraudă de peste 4 milioane de...

Tânără care a participat la o fraudă de peste 4 milioane de dolari în SUA, prinsă la Craiova

-

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au localizat şi depistat, joi, 21 februarie, în Craiova, o tânără de 25 de ani, din localitate, urmărită la nivel internaţional.
Pe numele femeii, instanţa de judecată a emis un mandat de arestare, în vederea predării către autorităţile judiciare din S.U.A., aceasta fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de conspiraţie la comiterea infracţiunii de fraudă bancară.
Astfel, persoana respectivă este bănuită că, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2016, în timp ce se afla în S.U.A., împreună cu alte persoane ar fi furat informaţii din carduri de debit şi ar fi efectuat retrageri în numerar de la bancomate, folosind informaţiile furate de pe cardurile respective.
Prejudiciul produs a fost estimat la suma de 4.100.000 USD.
Cea în cauză a fost introdusă de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.