(FOTO) Incendiu într-un bloc din Filiaşi. O persoană a murit, iar altele, intoxicate cu fumUPDATE ora 4.00: Potrivit ISU Dolj, cauza probabilă a incendiului  a fost un reşou improvizat pe care îl folosea atât pentru gătit, cât şi pentru încălzit.

Curentul electric şi gazele au fost oprite, urmând să fie repornite în această dimineaţă. Patru persone au fost duse de către primarul localităţii la un hotel pentru a se odihni.

Un incendiu, care a cuprins un apartament situat la etajul I al unui bloc  din Filiaşi, a provocat în această noapte moartea unei persoane şi intoxicarea  cu fum a altor câteva. Potrivit ISU Dolj, la faţa locului se află două autospeciale de lucru cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Craiova şi Punctul de Lucru Filiaşi, echipaje SAJ şi echipaje SMURD.


În acest moment pompieri evacuează persoane intoxicate cu fum din locuinţe. Au fost evacuate până acum peste 20 de persoane, 5 copii, şi din păcate un bărbat decedat.Incendiul a fost lichidat lichidat dar în continuare este foarte mult fum. Au fost transportate la spital 3 persone intoxicate cu fum


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 martie 2019

Top