Salonul anual al artiștilor fotografi din Oltenia va fi vernisat luni, 27 noiembrie, începând cu ora 19, la Galeriile de Artă ale Cercului Militar Craiova. Salonul, aflat la cea de-a 19-a ediție, este organizat de șase ani, prin rotație, de cele două fotocluburi craiovene: Fotoclubul „Mihai Dan-Călinescu” și Fotoclubul „Mircea Faria”. Ediția din acest an, organizată de Fotoclubul „Mircea Faria”, include aproape 100 de lucrări alb-negru și color, realizate de 57 de artiști fotografi. Alături de fotocluburile craiovene co-organizatoare, la salon participă membri ai fotocluburilor „Floarea de Colț” din Râmnicu Vâlcea, „Solaris” și „Alutus” din Slatina precum și invitați ai celor cinci fotocluburi.

Intrarea este liberă, salonul fiind deschis publicului vizitator zilnic, între orele 8 și 20 și poate fi vizitat până la jumătatea lunii decembrie 2017.

Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.