5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj„Frozen- Regatul de gheață“, un show care i-a lăsat pe micuți cu ochii în soare

„Frozen- Regatul de gheață“, un show care i-a lăsat pe micuți cu ochii în soare

Un show magic, plin de surprize, în care cei mici vor avea parte de atenția personajelor favorite, iar cei mari se vor simți din nou copii, de asta au crezut că vor avea parte craiovenii și, mai ales, micuții lor care și-au cumpărat bilete la spectacolul „Frozen- Regatul de gheață“. Acesta urma să aibă loc pe 27.05.2017 la Sala Polivalentă, numai că, cei care s-au grăbit să ajungă la show, au avut o surpriză neplăcută. Ei s-au trezit în fața unor uși închise, unde au așteptat aproximativ o jumătate de oră fără să primească o explicație din partea organizatorilor. „Vă semnalez un fapt petrecut în după-amiaza zilei de 27.05.2017 la Sala Polivalentă, unde fusese programat un spectacol „Frozen -Regatul de gheaţă“. Am ajuns acolo cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului și, împreună cu nepoțeii mei și cu alți părinţi și copii, așteptam înfrigurați deschiderea ușilor sălii. Eram înfrigurați și la propriu, pentru că era după ploaie și era foarte rece afară, și la figurat, emoția întâlnirii cu personajele de poveste. Numai că am rămas… înfrigurați și… cu ochii în soare, căci spectacolul nu s-a mai ținut. Cineva a avut inspirația să controleze site-ul sălii și a văzut că spectacolul fusese amânat pentru 17 iunie. Este bătaie de joc la adresa spectatorilor, a copiilor care, majoritatea, au plecat de acolo cu ochii în lacrimi. Incredibil cum nimeni din „staff-ul” sălii n-a catadicsit să pună un anunț pe ușă, să iasă să spună ceva. Au anunțat pe site-ul sălii? Nu toată lumea era obligată să caute pe net informația. Cineva spunea chiar că a văzut că spectacolul era programat pentru aceeași dată și oră și la Sala Palatului în Bucureşti. Dacă se ştia acest lucru, nu puteau comunica? Cele mai ieftine bilete au fost 50 de lei. Ne vor fi returnaţi banii? Rușine pentru organizatorii de aici şi pentru cei de la Bucureşti. Au mers pe principiul las’ că-n provincie merge şi aşa“, ne-a semnalat un craiovean pe pagina de Facebook a GdS.

„Regatul de gheață“ și problemele tehnice

Cum era și firesc i-am întrebat pe reprezentanții organizatorilor spectacolului, Art Theatre du Soleil, dar și pe gazde, în speță reprezentanții Sălii Polivalente care au fost problemele ce au dus la anularea spectacolului. Explicațiile acestora sunt în sensul că amânarea spectacolului a fost cauzată de unele probleme de natură tehnică, dar și din cauză că vânzarea biletelor a fost sub așteptări. „Noi, Sala Polivalentă, nu suntem organizatorul acestui spectacol. Noi doar am închiriat sala. Spectacolul este organizat de Art Theatre du Solei, numai că ei au anunțat amânarea spectacolului, atât pe sit-ul Sălii Polivalente, cât și în mass-media. Nu este vina noastră că potențialii spectatori nu au aflat la timp. Am înțeles că amânarea s-a produs din motive tehnice, dar și că s-ar fi vândut doar 200 de bilete (la un spectacol în Sala Polivalentă pot intra și 5.000 de persoane -n.r.). Menționez că persoanele care vor să returneze biletele și să-și recupereze banii pot să meargă la casieria Sălii Polivalente. Totodată, ei trebuie să știe că pot viziona acest spectacol în data de 17 iunie“, a spus Cristian Mitricof, directorul Sălii Polivalente din Craiova.
Despre problemele tehnice face vorbire și organizatorul acestui spectacol, dar neagă faptul că numărul biletelor vândute în Craiova ar fi influențat această decizie. „Spectacolul s-a amânat din cauza unor probleme tehnice care s-au ivit pe parcurs. Inițial nu ne-am dat seama că vom avea probleme la instalarea scenei, care are zece metri lungime și o adâncime de 12 metri Acesta este impedimentul care a dus la amânarea spectacolului. În privința biletelor nu este un motiv că s-au vândut mai puține sau mai multe bilete. Echipa joacă și pentru 50 de persoane. Ne cerem scuze tuturor celor care au dorit să participe la acest spectacol, precum și celor care și-au cumpărat deja biletele și îi rugăm să ne contacteze. Noi am anunțat la data respectivă amânarea spectacolului și totodată am reprogramat show-ul pentru 17 iunie“, a precizat pentru GdS, Elena Nicolau, organizatorul spectacolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS