12.3 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Doljean urmărit internațional, extrădat din Madrid

Doljean urmărit internațional, extrădat din Madrid

În cursul zilei de ieri, în urma cecrcetărilor și investigațiilor desfăşurate de către polițiștii din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internatională și I.P.J. Dolj– Serviciul Investigații Criminale, cu sprijinul autorităţilor spaniole, a fost extrădat din Madrid– Spania, B. Eugen, în vârstă de 26 de ani, din localitatea doljeană Catane.
Bărbatul era urmărit atât la nivel național, cât și internaţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Băilești, fiind condamnat la 4 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. De asemenea, a fost predat unei escorte din cadrul A.N.P., fiind încarcerat în Penitenciarul Rahova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

ȘTIRI GdS

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două...

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două clase în scenariul roșu

Încep lucrările și la drumul județean Moțăței – Plenița

CJ Dolj a dat ordinul de începere a lucrărilor și la tronsonul II al DJ 561A, Moțăței – Unirea – Plenița – limita cu județul Mehedinți.

Lions Club Craiova a sărbătorit 30 de ani de...

Mai mulţi voluntari au ajuns astăzi în comuna Leu pentru a sărbători 30 de ani de activitate și voluntariat a LIONS CLUB...

Craiova văzută de pe bicicletă, în Săptămâna Europeană a...

Craiova văzută de pe bicicletă, în Săptămâna Europeană a Mobilității. Evenimentul va avea loc în Bănie, în zilele de 19 și 20 septembrie.

Percheziții la locuințele unui craiovean care ascundea un pistol

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj și  Secției 2 Craiova au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele unui...