7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A intrat cu mașina în gard, după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului

Dolj: A intrat cu mașina în gard, după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului

Aseară, în jurul orei 20.30, lucrătorii Postului de Poliţie Mârşani au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că un autoturism, în care se aflau două persoane, a derapat și a lovit gardul unei locuinţe din localitate, pe care l-a distrus.
Când polițiștii s-au deplasat la faţa locului, cele sesizate s-au confirmat, însă autoturismul nu a mai fost găsit. În scurt timp, oamenii legii au identificat vehiculul, precum și persoana care se afla la volan. Este vorba despre B.Sever, de 26 de ani, din Mârșani.
Tânărul de 26 de ani a fost condus la sediul postului de poliție, unde a fost testat cu aparatul alcooltest,întrucât emana miros de băuturi alcoolice. Rezultatul a avut o valoare de 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, polițiștii l-au condus la Spitalul Orăşenesc Dăbuleni, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS