17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Beat şi cu permisul suspendat, un tânăr s-a răsturnat cu maşina în şanţ

Dolj: Beat şi cu permisul suspendat, un tânăr s-a răsturnat cu maşina în şanţ

O patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei Filiaşi s-a sesizat azi noapte din oficiu cu privire la faptul că, pe bulevardul Racoţeanu din localitate, se află într-un şanţ un autoturism de culoare negru.
În urma cercetărilor efectuate în zonă, la circa 200 m de locul accidentului, a fost identificat Z. Răzvan, de 23 de ani, din comuna Brădeşti, Dolj, care a recunoscut că a condus autoturismul în cauză, pe tronsonul Brădeşti – Filiaşi, iar în faţa unui restaurant din Filiași a intenţionat să întoarcă autoturismul şi a derapat în şanţ.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat , fapt pentru care a fost condus la Spitalul Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Prin extinderea cercetărilor s-a constatat faptul că tânărul are permisul de conducere reţinut din data de 21.06.2015 tot pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză și continuă cercetările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS