26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘofer craiovean, reținut de polițiști

Șofer craiovean, reținut de polițiști

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Craiova. El este acuzat de săvârşirea infracțiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În fapt, în noaptea de 24 spre 25 mai a.c., bărbatul a fost depistat pe strada Brestei, la intersecția cu strada Fermierului, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Șofer reținut pentru 24 de ore

Întrucât emana halenă alcoolică, i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, pe care a refuzat-o, fiind condus la o unitate medicală unde a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un nou val de caniculă peste România

În zilele viitoare vremea va continua să se încălzească...

ȘTIRI GdS