11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Femeie lovită în plin de o mașină pe trotuar

Târgu Jiu: Femeie lovită în plin de o mașină pe trotuar

O femeie a ajuns luni la spital după ce a fost lovită de o mașină la Târgu Jiu.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit că un bărbat, de 42 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărgăritarului din Târgu Jiu, a părăsit partea carosabilă și a acroșat o femeie, de 36 de ani, care se deplasa pe trotuar în calitate de pieton, după care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,57 mg/litru alcool pur în aerul expirat, și a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Citeşte şi: Un român din Italia jefuia oameni pe stradă deghizat în personaj de desene animate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS