22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVIDEO A luat foc un perete al noului terminal de la Aeroportul Craiova

VIDEO A luat foc un perete al noului terminal de la Aeroportul Craiova

-

Un incendiu a izbucnit, astăzi, în incinta noului terminal al Aeroportului Craiova. Potrivit reprezentanţilor aeroportului, angajaţii au fost cei care au stins incendiul, într-un timp destul de scurt. „A luat foc o parte dintr-un perete situat pe partea de est în noul terminal. Focul a pornit de la o sudură de pe acoperiş. Angajaţii noştri au intervenit imediat şi au stins incendiul cu ajutorul maşinilor de intervenţie din dotare. ISU Dolj a ajuns cu autospeciale, însă incendiul era deja stins“, a declarat Oana Răducanoiu.

Pompierii doljeni intervin, în acest moment, în incinta noului terminal din cadrul Aeroportului Craiova. „La incendiul din Municipiul Craiova, Aeroportul Internaţional Craiova ard materiale de constructie (polistiren) în interiorul halei, cu degajare puternică de fum. Incendiul este localizat. Până în acest moment nu au fost identificate victime. Incendiul este lichidat. A ars în interiorul unei hale pe o suprafață de aproximativ 100 mp si s-au degradat 150 mp de tocărie și geam termopan”, a transmis ISU Dolj.

Aşa arată o parte a terminalului după stingerea incendiului

Sorin Manda, directorul Aeroportului Craiova: Firma a lucrat neglijent

UPDATE: Sorin Manda, directorul Aeroportului Craiova, a declarat pentru Digi24 că de vină ar fi angajații firmei care lucrează pe șantierul noului terminal din cadrul aeroportului. „Firma a lucrat neglijent. S-a sudat la înălţime şi în zonă erau materiale inflamabile. Important este că nu sunt victime și că angajații noștri au intervenit cu autospecialele pe care le deține aeroportul și au stins focul. Activitatea aeroportului nu a fost deloc afectată”, a spus Sorin Manda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Marian Vasile de la AUR promite taxe şi...

Candidatul AUR la Primăria Craiova, Marian Vasile, a declarat,...

ȘTIRI GdS