28.4 C
Craiova
vineri, 12 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpălătoriile auto din Rovinari își vor opri temporar activitatea

Spălătoriile auto din Rovinari își vor opri temporar activitatea

Spălătoriile auto din Rovinari, alimentate din rețeaua publică, își vor înceta temporar activitatea. Măsura are legătură cu anunțul Companiei de Apă Oltenia care va sista între 26 februarie și 2 martie alimentarea cu apă pe conducta veche din Sursa Isvarna pentru a conecta noua conductă.

„Stimați cetățeni, având în vedere adresa Nr. 7000/19.02.2024 înaintată de către Compania de Apă Oltenia, prin care ni se comunică faptul că în perioada 26.02.2024, ora 00.00 – 02.03.2024, ora 00.00, alimentarea cu apă pe aducțiunea Isvarna – Craiova va fi oprită în totalitate în vederea montării bypass-urilor necesare cuplării Firului I existent cu Firul II Isvarna – Craiova, vă facem cunoscut faptul că deși majoritatea localităților de pe firul aducțiunii vor fi afectate în totalitate pe parcursul celor 6 zile, prin adresa Nr.7488/21.02.2024 înaintată de către Aparegio Gorj – CED Rovinari, am fost notificați că în perioada amintită, în orașul Rovinari (cu excepția cartierului Vârț) se va încerca asigurarea alimentării cu apă, în condițile unui consum responsabil, din rezevoarele proprii ale ApaRegio, la program, în intervalele orare 05.00-09.00 – 17.00-21.00.

În aceste condiții, avem rugămintea să înțelegeți situația de criză apărută și să evitați rispia de orice fel a apei în perioada amintită.

Totodată, marii consumatori de pe raza orașului Rovinari vor fi notificați să evite orice fel de risipă și să își asigure rezerve de apă necesare funcționării.

În același timp, toate spălătoriile auto racordate la rețeaua publică de alimentare cu apă își vor opri în totalitate activitatea până la revenirea la normal a alimentării cu apă”, conform Primăriei Rovinari.

Citeşte şi: Aparegio a început debranșările de la apă în Baia de Fier

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS