8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj30 de permise au fost reținute sâmbătă de polițiștii doljeni

30 de permise au fost reținute sâmbătă de polițiștii doljeni

Polițiștii doljeni au reținut sâmbătă 30 de permise, în cadrul acţiunilor de tip “cascadă” pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

polițiștii au instituit sâmbătă filtre rutiere pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc vehicule după ce au consumat băuturi alcoolice ori substanţe psihoactive.

Astfel, au fost legitimate și verificate peste 424 de persoane, fiind controlate și 318 autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 160 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 55.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 30 de permise de conducere și restrase 7 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au readus în atenția conducătorilor auto modificările legislative privind Legea Anastasia.

Înregistrați de aparatul radar, în Craiova, cu viteze peste limita legal admisă

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Gângiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Henry Ford cu viteza de 121 km/h.

Un alt tânăr, tot de 29 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București cu viteza de 105 km/h.

Cei doi au fost sancționați contravențional, conform prevederilor OUG nr. 195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Citește și: Târgu Jiu: Bărbat anchetat după ce și-ar fi amenințat soția cu moartea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS