16.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjZiua Educației, marcată de elevii Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu

Ziua Educației, marcată de elevii Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu

Ziua Educației a fost sărbătorită joi de micii artiști de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu. Elevii sunt coordonați de profesorul Florin Gheorghiu. Acesta a realizat o expoziție virtuală de desene și modelaje ale elevilor din clasele de gimnaziu.

„În acest an școlar, prima expoziție cu creații plastice realizate de elevii școlii noastre este dedicată Zilei Educației – 5 Octombrie, și este o zi pentru a sărbători și a susține accesul la educație.

Această expozitie virtuală prezintă o selecție remarcabilă de desene ale elevilor din clasele V-VIII. Expoziția celebrează creativitatea excepțională, talentul și abilitățile de desen si servește și drept platformă pentru a inspira și încuraja pasiunea lor pentru artele vizuale. Pe această cale țin să mulțumesc parinților, cadrelor didactice si doamnelor învățătoare de la clasele a IV-a, care le-au insuflat dragostea pentru frumos, proaspeților elevi din clasa a V-a.

Majoritatea creațiilor expuse aici au fost realizate în vacanță și ne demostrează că pregătirea lor este continuă, iar ei se simt mândri de muncă.

Arta copiilor oferă o oportunitate de a învăța unii de la alții și de a aprecia munca celorlalți, cultivând empatia, respectul și un puternic sentiment de comunitate în clasă, în colectivitate.

La acest eveniment au expus următorii elevi:
clasele a V-a : Păsătoiu Andrei Florin, Băluțoiu Matei, Cristea Aida, Belu Iren Lia, Branea Andreea Mihaela, Cosacu Daria, Dobrescu Codrin, Gheorghiță Andreea, Mancaș Roberta, Gheorghiu Matei Horațiu, Măruță Mara, Seliste Antonia, Popescu Andrei, Purece Sofia.

clasa a VI-a: Nănău Karina Roberta.

clasele a VII-a: Nebancia Anelisa, Guran Maya Alexandra, Lupulescu Luisa, Zaharia Luca, Parîia Andreea, Merfu Anastasia, Gosa Ştefania, Balasin Miruna, Daria Teodorescu, Daria Drăgan, Turloiu Bianca, Zaharia Luca, Parâia Andreea Theodora,

clasa a VIII-a: Dafinescu Olivia si Pasek Raisa
coordonator eveniment : prof. Gheorghiu Florin


Felicitări alese tuturor!
Sărbătorim împreună puterea educației și a cunoașterii!!”, potrivit profesorului Florin Gheorghiu.

Citeşte şi: Un bărbat a aruncat benzină pe un consătean şi i-a dat foc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS