13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Sterilizări gratuite de animale în șapte localități

Gorj: Sterilizări gratuite de animale în șapte localități

Asociația de protecție a animalelor „Pro Animals” din Gorj, alături de doi parteneri, oferă timp de o lună de zile servicii de sterilizare gratuită în 7 localități din Gorj.

Campania are drept scop stoparea înmulțirii necontrolate a animalelor de companie.

Sterilizările vor fi realizate pe bază de programare, pe parcursul lunii octombrie. Campania va fi derulată în: Târgu Jiu, Motru, Ionești, Bâlteni, Târgu Cărbunești, Turceni și Bălănești.

„Cu ocazia Zilei Internationale a Animalelor, 4 octombrie, sărbătorim împreună o LUNĂ ÎNTREAGĂ CU STERILIZĂRI GRATUITE în 7 localități din Gorj urmând ca până în luna martie să rămânem doar la cabinet!

PROGRAMĂRI: contactați-ne prin MESAJ pentru programare la numărul de telefon afișat (0748128129) și AȘTEPTAȚI să vă contactăm. În mesaj scrieți localitatea și nr/specia.

Ne rezervăm dreptul de a anula/reprograma orice campanie dacă există o situație care impune acest lucru sau dacă vremea nu ne permite, de a refuza o intervenție chirurgicală dacă animăluțul prezintă semne de boală și/sau risc anestezic mare, dacă este prea tânăr, prea bătrân sau proprietarii nu îi pot asigura condițiile optime pentru recuperare”, conform Asociației Pro Animals.

Citește și: Grenadă defensivă găsită într-o pădure din Arcani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS