18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljenii din Grecești primesc conserve și apă de la Guvern

Doljenii din Grecești primesc conserve și apă de la Guvern

Persoanele din Greceşti, judeţul Dolj, afectate de inundaţii, vor primi ajutoare de urgenţă. Decizia a fost luată duminică într-o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă convocată de premierul Marcel Ciolacu.

”Premierul Marcel Ciolacu a convocat în această dimineaţă Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru aprobarea unor măsuri urgente de sprijinire a persoanelor din localitatea Greceşti, judeţul Dolj, afectate de inundaţii”, anunţă Executivul.

„Suntem alături de  oamenii care au nevoie de sprijinul nostru. Ţinem  legătura cu autorităţile locale  pentru a oferi tot suportul necesar persoanelor afectate de inundaţii”, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Localnicii din Grecești vor primi conserve și apă

În cadrul reuniunii, a fost aprobată, prin Hotărâre, acordarea de ajutoare umanitare ce constau în produse alimentare şi apă. 

”Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a produselor alimentare menţionate în anexă, în vederea acordării ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, către populaţia afectată de inundaţiile produse în comuna Greceşti, judeţul Dolj”, se arată în decizia CNSU, în anexă fiind menţionate 198 de conserve de carne de porc, 198 de conserve de legume, 198 de conserve de pate de ficat şi 500 de sticle de câte de 2 litre de apă plată.

Citește și: Dolj.Un pod a fost măturat de ape

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS