21.7 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAcțiuni ale polițiștilor doljeni în minivacanța de 1 Mai

Acțiuni ale polițiștilor doljeni în minivacanța de 1 Mai

Poliţiştii doljeni au organizat și executat, în ultimele 48 de ore, 26 de acțiuni la nivel județean. Acțiunile au fost destinate asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică în contextul minivacanței de 1 Mai.

Peste 300 de polițiști au acţionat zilnic pentru asigurarea ordinii și siguranței publice şi prevenirea oricăror evenimente antisociale, precum şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Aceștia au intervenit la 149 de solicitări ale cetăţenilor, 129 dintre acestea fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În această perioadă au fost sesizate 38 de fapte de natură penală, 14 dintre acestea fiind constatate din oficiu. Au fost înregistrate 15 de infracţiuni contra persoanei, 12 infracţiuni contra patrimoniului, 8 infracţiuni rutiere şi 3 infracţiuni de altă natură.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii doljeni au aplicat şi 374 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 115.000 de lei.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, polițiștii au reținut 39 de permise de conducere şi au retras 13 certificate de înmatriculare.

Citește și: Sute de bikeri simpatizanți ai lui Putin, în „raliu patriotic” spre Berlin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS