15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(GALERIE FOTO) Craiova: Căsuţele pentru Târgul de Crăciun sunt gata. Unde vor fi amplasate

(GALERIE FOTO) Craiova: Căsuţele pentru Târgul de Crăciun sunt gata. Unde vor fi amplasate

Căsuţele pentru Târgul de Crăciun de la Craiova au fost finalizate. Faţă de anii anteriori, căsuţele din care comercianţii vor vinde produse tradiţionale de sărbători au fost viu colorate şi sculptate în spiritul Crăciunului.

Iluminatul festiv se va aprinde în Craiova devreme, pe 11 noiembrie, zi în care va fi deschis şi Târgul de Crăciun. Tot în această zi, în Piaţa Mihai Viteazul va avea loc „The Artist Awards 2022“, un spectacol care presupune decernarea unor premii către cei mai ascultaţi şi cei mai populari artişti din industria muzicală autohtonă, precum şi pentru personalităţile care au avut o prezenţă remarcabilă în industria online.

Târgul de Crăciun de la Craiova va presupune şi amenajarea „Orăşelului copiilor“, cu patinoar, carusel, trenuleț, roată panoramică, atelierul lui Moş Crăciun şi alte surprize. „Căsuțele din care comercianții vor vinde produse tradiționale de sărbători sunt finalizate de Gabriel Rizea și echipa sa de sculptori în lemn. Acestea vor putea fi văzute în Târgul de Crăciun care se va deschide, în data de 11 noiembrie, cu concertul celor mai buni artiști din România. Anul acesta, târgul va fi extins pe un perimetru de un kilometru pătrat, mai precis în Piața Mihai Viteazul, Piața Shakespeare, Piața Frații Buzești, zona Doljeana și Părculețul Mitropoliei. Pe această rază veți putea găsi un patinoar, un carusel, trenuleț, roată panoramică, chioșcuri de alimentație publică, atelierul lui Moș Crăciun, autobuzul lui Moș Crăciun și nenumărate alte surprize. Vă așteptăm cu drag!“, este postarea de pe Facebook a primarului Olguţa Vasilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS