16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAeroportul Craiova introduce două noi destinaţii pe lista zborurilor

Aeroportul Craiova introduce două noi destinaţii pe lista zborurilor

Aeroportul Internaţional Craiova introduce pe lista zborurilor două noi destinaţii, care vor deveni operabile prin compania Wizzair din luna decembrie. Este vorba de oraşele Torino, din Italia, şi Billund, din Danemarca, a anunţat joi pe pagina sa de pe o reţea de socializare Sorin Manda, directorul aeroportului.

„Două noi curse aeriene de la Craiova au fost anunțate astăzi de compania care operează zborurile de pe Aeroportul Internațional Craiova, #Wizzair.

Vestea bună este că reușim să adăugăm o nouă țară pe lista celor șase state europene către care se zboară deja de pe aeroportul nostru: Danemarca și frumosul său oraș, #Billund. Cea de-a doua destinație este #Torino, ce devine al patrulea oraș din Italia de care legăm Craiova și întreaga regiune, după Roma, Milano și Bologna.

Biletele au fost puse în vânzare de astăzi, iar zborurile vor începe din a doua jumătate a lunii decembrie, cu o frecvență de două curse pe săptămână.

Mă bucur că, odată cu introducerea acestor noi curse aeriene, Aeroportul International Craiova are toate șansele să încheie cel mai bun an din istoria sa, atât ca ofertă de zboruri, cât și ca valoare a investițiilor desfășurate pentru dezvoltare și modernizare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS