20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlguţa a anunţat artiştii de la „UNTOLD de Craiova“. Nume grele în Bănie. Cât costă biletele

Olguţa a anunţat artiştii de la „UNTOLD de Craiova“. Nume grele în Bănie. Cât costă biletele

-

S-a dat start la vânzarea biletelor pentru „UNTOLD de Craiova“, megafestivalul care va avea loc la sfârşitul lunii august pe stadionul „Ion Oblemenco“. Primarul Olguţa Vasilescu a postat în această dimineaţă, pe pagina sa de socializare, afişul festivalului Craiova IntenCity, pe care apar nume grele din muzica internaţională.

La scurt timp, a venit cu un comunicat şi firma care a câştigat licitaţia de 443.000 de euro pentru serviciile de promovare a festivalului de la Craiova şi vânzarea biletelor. Preţul porneşte de la 250 de lei şi ajunge până la 500 de lei, per abonament, cu menţiunea că valoarea este redusă la jumătate (ofertă valabilă până la data de 4 iulie). Potrivit organizatorilor, între 26 și 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul „Ion Oblemenco“) va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România, incluzând astfel Craiova în circuitul festivalier de neratat.

Ce artişti sunt anunţati în Bănie

Primii artiști anunțați pe scena festivalului Craiova IntenCity sunt: C-Block, Clean Bandit, East 17, Jason Derulo, Mahmut Orhan, Nana, Natti Natasha, Ricchi e Poveri, Thomas Anders and the Modern Talking Band, Zucchero. În perioada următoare, line-up-ul festivalului va fi completat de alte nume mari, mult așteptate în România, au mai anunţat organizatorii evenimentului. Dacă ne uităm la numele anunţate până acum, festivalul de la Craiova poate fi un succes.

Numai dacă luăm în calcul două piese, de la Natti Natasha şi Jason Derulo, vorbim de peste 4 miliarde de vizualizări pe YouTube din 2017 şi până în prezent. Piesa „Criminal“ interpretată de Natti Natasha şi Ozuna a strâns până acum 2.382.998.844 de vizionări, iar Jason Derulo, cu melodia Swalla, are până acum 1.681.270.973 de vizionări.

„UNTOLD de Craiova“. Fiecare seară de festival aduce cu sine un specific muzical diferit

Evenimentul se adresează publicului român și străin, care dorește să își creeze amintiri memorabile împreună cu prietenii, participând la concerte live și DJ seturi ale unor artiști internaționali consacrați. Fiecare seară de festival aduce cu sine un specific muzical diferit, de la muzicile anilor ‘80 și ‘90, la ritmuri latino și noi arhitecturi ale sunetelor electronice moderne. Opera Română Craiova, organizatorul evenimentului, și-a propus să dedice acest concept unei varietăți de genuri și influențe muzicale, iar zona adiacentă Complexului Sportiv Craiova va fi însuflețită de evenimente și activități menite să animeze participații la festival, pe parcursul ultimului weekend al verii anului 2022.

Abonamentele pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro, cu 50% reducere, până pe 4 iulie, în limita a 10.000 de abonamente. Informații despre toate tipurile de abonamente disponibile, pe www.bilete.ro. Accesul minorilor sub 10 ani este gratuit doar însotiti de un adult/tutore/reprezentant legal. Având în vedere că beneficiază de gratuitate, minorii nu vor avea loc asigurat pe scaun și vor fi ținuți în brațe de către părinte/tutore/reprezentant legal.

Organizatorul nu recomandă prezența la eveniment a minorilor sub 7 ani, din cauza zgomotului puternic care se va produce în cadrul Festivalului. Minorii cu vârsta cuprinsă între 11 și 13 ani au acces la festival doar în baza unui bilet valid, însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal și doar prin completarea și semnarea acordului parental. Minorii cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani au acces la festival doar în baza unui bilet valid, a unui act de identitate și a acordului parental completat și semnat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A apărut noul număr al revistei Oltenia Business

Numărul 1/2024 al revistei Oltenia Business este disponibil la...

ȘTIRI GdS