11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSute de flori, plantate în curtea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

Sute de flori, plantate în curtea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

Doi tineri antreprenori au donat peste 200 de flori Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, plante ornamentale care vor aduce bucurie atât pacienților, cât și angajaților unității medicale.

Garofițele, primulele, năstureii și panseluțele au fost plantate în curtea Spitalului de la Pasarelă, în fața Secției Oncologie și în curtea Spitalului de pe strada Progresului (Spitalul 700).

Sorin Otărășanu, antreprenorul din Țicleni care deține „Grădina cu Flori”, și Vasile Hortopan, de la Serele Curpen Stănești, și-au arătat în acest fel aprecierea față de medicii și asistentele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, dar și respectul față de pacienți.

Sorin Otărășanu a fost cel care a și plantat peste 200 de flori, alături de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

„Am dorit să le facem o bucurie, a venit primăvara și este momentul prielnic pentru a planta flori. Omul vine de nevoie la spital și m-am gândit că ar fi o mică bucurie să vadă, când vine aici, flori frumos colorate, să simtă că a venit primăvara”, a spus Sorin Otărășanu de la „Grădina cu Flori”.

Personalul medical de la Secția de Oncologie a lăudat frumosul gest al antreprenorilor: „Este o bucurie pentru noi, gestul dumnealor ne-a impresionat. Și pentru pacienți va fi un lucru benefic să vadă florile aici. Vom avea grijă de ele! Mulțumim!”.

Angajații Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, de la Serviciul Administrativ, se ocupă în această perioadă și de toaletarea copacilor, curățarea și îngrijirea spațiilor verzi, amenajarea parcului din curtea Spitalului 700 etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS