20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn craiovean a "confundat" curtea unei şcoli cu ghena de gunoi

Un craiovean a „confundat” curtea unei şcoli cu ghena de gunoi

Un craiovean a făcut din curtea unui liceu din Craiova o groapă de gunoi în miniatură.

Bărbatul, care avea proprietatea în imediata vecinătate a şcolii, obişnuia să arunce periodic gunoiul peste gard, în incinta unităţii de învăţământ. Acesta a aruncat aici atât gunoi menajer, dar şi aparatură electrocasnică uzată, deşeuri de carton şi plastic, precum şi resturi vegetale şi mobilier vechi.
Craioveanul locuieşte pe strada Anul 1848 şi a găsit această soluţie originală ca să scape de deşeurile din propria gospodărie. Tot ce îi era de prisos prin casă şi curte era aruncat peste gard, în curtea Liceului „Traian Vuia” cu care se învecina. Reprezentanţii şcolii s-au trezit cu grămada de gunoi în curte şi au sesizat Poliţia Locală. Poliţiştii locali au fost nevoiţi să caute în gunoiul aruncat în curtea şcolii ca să depisteze cine este făptaşul.

„Un proprietar al unui imobil din str. Anul 1848, a „găsit” o soluție originală pentru a scăpa de deșeurile menajere: le arunca peste gard, în curtea Liceului „Traian Vuia”, cu care se învecina.

Un craiovean a făcut din curtea unui liceu din Craiova o groapă de gunoi

În urma sesizărilor și a cercetărilor specifice efectuate de către polițiștii locali, a fost depistată persoana în cauză. Aceasta a fost sancționată cu amendă în cuantum de 1.000 lei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale.

Craioveanul care a confundat curtea şcolii cu ghena de gunoi s-a ales cu amendă, dar va fi obligat să debaraseze şi deşeurile aruncate de-a lungul timpului în această locaţie. În fapt, mizeria va fi ridicată de operatorul de salubritate al oraşului, iar costul acestei acţiuni va fi suportat de către răuvoitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS