25.1 C
Craiova
miercuri, 6 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova. Două petreceri private, oprite de polițiști. Ce amenzi s-au dat

Craiova. Două petreceri private, oprite de polițiști. Ce amenzi s-au dat

Două petreceri private, care au avut loc sâmbătă, în municipiul Craiova, au fost oprite de polițiști.

Potrivit IPJ Dolj, la data de 12 februarie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui local din municipiu se desfășoară un eveniment privat. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o petrecere care nu respectă prevederile Legii nr.55/2020. Polițiștii au procedat la identificarea organizatorului evenimentului, un bărbat de 38 de ani, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei in baza Legii 55/2020, petrecerea fiind oprită.

La aceeași dată, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui alt local public din municipiul Craiova se desfășoară un eveniment privat. Și în acest caz polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o petrecere care nu respectă prevederile legale.

Polițiștii au procedat la identificarea organizatorului evenimentului, un bărbat de 34 de ani, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei in baza Legii 55/2020, petrecerea fiind oprită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS