-2.8 C
Craiova
luni, 24 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăLocalJandarmii gorjeni, în mijlocul cetățenilor şi în minivacanța de 1 Decembrie

Jandarmii gorjeni, în mijlocul cetățenilor şi în minivacanța de 1 Decembrie

În perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2021, jandarmii gorjeni din structurile de ordine publică vor fi planificați în misiuni pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică în zone aglomerate, mall, piețe, târguri.

În acest sens, jandarmii gorjeni vor acționa pe raza județului atât în mod independent, cât și în cooperare cu polițiști, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

De asemenea, în perioada respectivă va fi asigurată și paza și protecţia obiectivelor din responsabilitate.

Se va acorda o atenție deosebită zonelor montane din Rânca, Runcu și Tismana, unde jandarmii montani vor avea o prezența activă, cu rol preventiv, astfel încât să se asigure că nu vor fi probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică sau să intervină la solicitările cetățenilor.

Vă recomandăm să respectați măsurile de protecție sanitară stabilite pentru a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus, așa încât misiunea noastră să se concentreze pe prevenirea incidentelor care pot să afecteze ordinea public.

În data de 1 decembrie, jandarmii gorjeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările dedicate Zilei Naționale a României organizate în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu.

În situația în care sunteți martori ai săvârșirii unor fapte antisociale, solicitați sprijinul forțelor de ordine sau apelați numărul unic de urgență 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pe 24 ianuarie se închide circulația în centrul Craiovei

Primăria Municipiului Craiova a anunţăat închiderea circulaţiei rutiere pe...

ȘTIRI GdS