15.3 C
Craiova
sâmbătă, 23 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljSpitalul militar din Craiova devine unitate suport COVID-19

Spitalul militar din Craiova devine unitate suport COVID-19

Spitalul Militar din Craiova va deveni, de vineri, spital suport COVID-19, potrivit Ministerului Apărării Naționale.

Prefectul Nicușor Roșca a avut, astăzi, o întâlnire cu șeful Direcției medicale din cadrul Ministerului Apărării Naționale, general-maior medic conf.univ.dr Dragoș Popescu, cu comandantul Spitalului Clinic de Urgență Militar “Dr. Ștefan Odobleja” Craiova, colonel-dr.Iulian Meșină, cu dr. Iuliana Manea, director al Direcției de Sănătate Publică Dolj și Flavius Sirop, subprefect al județului Dolj.

În cadrul acestei întâlniri s-a discutat includerea Spitalului Clinic de Urgență Militar “Dr. Ștefan Odobleja” în circuitul COVID-19, dar și măsurile organizatorice necesare. Astfel, de mâine, 15 octombrie, vor fi puse la dispoziția acestei unități medicale un număr de 10 paturi pentru tratarea cazurilor ușoare și medii și două paturi ATI.

În acest context, MApN a anunțat joi că de mâine 15 octombrie Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova va deveni de vineri spital de suport COVID-19.

„Astfel, spitalul militar din Craiova va putea prelua din cazuistica infectărilor cu noul coronavirus prin punerea la dispoziție a unui număr de 10 paturi pentru tratarea cazurilor ușoare și medii și două paturi ATI”, se arată în comunicatul transmis de MApN.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

SCM Craiova, la un pas de surpriză! Baia Mare...

Așa cum ne așteptam, SCM Craiova a avut parte...

ȘTIRI GdS