8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi tineri, reținuți pentru trafic de droguri tip timbre

Doi tineri, reținuți pentru trafic de droguri tip timbre

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au emis mandate de arestare pe numele a doi tineri de 23 şi 26 de ani, cetăţeni moldoveni, cu rezidenţă în Craiova, cercetaţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanții DIICOT cei doi suspecţi au comandat droguri pe internet, după care le-au consumat sau vândut către diverse persoane.

”La data de 21 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii DIICOT – S.T. Craiova, au efectuat 2 percheziții domiciliare, la 3 persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc şi trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc”, se arată în comunicat.

Astfel, au fost descoperite droguri tip timbre şi alte tipuri de droguri de risc şi mare risc, precum şi dispozitive de mărunţire a drogurilor.

Din cercetări a reieşit faptul că 2 dintre cele 3 persoane bănuite ar fi comandat drogurile printr-o reţea de internet şi le-ar fi primit prin poştă, iar, ulterior, le-ar fi consumat sau le-ar fi pus în vânzare către diverse persoane.

În urma percheziţiilor, 3 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii şi continuării cercetărilor în cauză.

Doi tineri reținuți

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 2 persoane, un tânăr, de 23 şi un altul, de 26 de ani, cetăţeni moldoveni, cu rezidenţă în Craiova.

Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele celor 2 tineri.

În cauză, cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS