19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(VIDEO) Dolj. A murit după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un canal

(VIDEO) Dolj. A murit după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un canal

-

Un bărbat din Dolj a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un canal. S-a întâmplat pe raza localității Moțăței Gară.

Potrivit ISU Dolj, în această dimineață, Detasamentul de Pompieri Calafat a fost solicitat să intervină pentru degajarea unei persoane surprinsă în cabina tractorului căzut într-un canalul pe raza localității Moțăței Gară.

La fața locului au fost trimise echipaje de căutare-salvare dotate cu ambarcațiuni pneumatice, o autospecială de descarcerare si un echipaj medical de la SAJ. Au fost solicitați în sprijin și scafandrii, care au asigurat intervenția de cautare în medii acvatice.

Persoana a fost găsită și recuperată din apă, după care i s-au aplicate manevre de resuscitare conform protocului. După tot efortul depus de echipajele de intervenție, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul. Este vorba de o persoana de sex masculin, având vârsta de 54 ani, a mai anunțat ISU Dolj. Între timp a fost recuperat și tractorul din canal.

A murit după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un canal. Ce spune IPJ Dolj

Potrivit iPJ Dolj, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Cetate au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a căzut cu tractorul într-un canal de irigaţii. La fața locului s-au deplasat polițiștii care din primele cercetări au stabilit că bărbatul în cauză, în timp ce se afla în extravilanul localitătii Motăței Gara, în apropierea unei stații de irigații, unde efectua lucrări agricole cu tractorul, ar fi cazut cu tractorul într-un canal.

Un bărbat din Dolj a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un canal
Un bărbat din Dolj a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un canal

La fața locului s-au prezentat doi scafandri din cadrul ISU Dolj care în urma căutărilor l-au găsit pe bărbatul în cauză și scos din canalul de irigații. Din păcate, deși bărbatul a fost resuscitat de către personalul medical aflat la fața locului, a fost declarat decesul acestuia. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS