9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPoliția Locală, trimisă să verifice autorizațiile agenților economici

Poliția Locală, trimisă să verifice autorizațiile agenților economici

Poliția Locală din Motru va declanșa ample controale la agenții economici din municipiu. Vor fi verifcate autorizațiile de funcționare a punctelor de lucru, eliberate potrivit legii.

Se va merge până la suspendarea activității, în cazul în care vor fi găsite abateri grave. Verificările vor fi demarate de la jumătatea acestei uni de către compartimentul de specialitate al primăriei și Poliția Locală Motru. „Aducem la cunoștința agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza UAT Motru că au obligația autorizării punctelor de lucru conform OUG nr.99/2000, cu modificările și completările ulterioare.

Începând cu data de 15.04.2021, compartimentul de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Motru împreună cu Poliția Locală vor efectua verificări, iar unde se vor constata abateri grave se va merge până la suspendarea activității pe perioada stabilită de lege.

Pentru a evita eventualele neplăceri rugăm toți agenții economici care până la această dată nu și-au autorizat punctul/punctele de lucru să facă demersurile în vederea autorizării. Compartimentul Autorizări din cadrul Primăriei Municipiului Motru vă stă la dispoziție pentru clarificări.”, potrivit Primăriei din Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS