14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPolițiști, prezenți în zonele unităților de învățământ din Olt

Polițiști, prezenți în zonele unităților de învățământ din Olt

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalități sunt prezenți printre elevi pentru siguranța acestora.

În contextul reluării cursurilor școlare față în față, polițiștii Biroului Siguranță Școlară, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalități și cei de ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt acționează zilnic în proximitatea unităților de învățământ pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile de protecție impuse în contextul pandemiei.

Aceste activități ale polițiștilor se desfășoară atât în mediul urban, cât și în mediul rural, pe raza întregului județ Olt, având un scop preventiv.

Totodată, polițiștii rutieri sunt prezenți pe străzile din zona unităților de învățământ pentru a supraveghea traficul rutier și pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente negative. Întrucât la începerea cursurilor și finalizarea acestora au fost înregistrate creșteri ale valorilor de trafic și aglomerări, facem apel la responsabilitate din partea tuturor celor care se deplasează pe drumurile publice. În mod deosebit, conducătorii auto trebuie să manifeste calm, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să fie foarte atenți pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS