11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinți: Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu SARS-COV-2

Mehedinți: Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu SARS-COV-2

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au continuat, în ultimele 24 de ore, activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

Polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Scopul vizat a fost prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cadrul acestor acțiuni au fost derulate activități de verificare atât în mediul urban, cât și rural. Au fost verificate 850 de persoane și controlate peste 50 de societăți comerciale.

S-au aplicat 123 de sancțiuni contravenționale

Au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 20.500 de lei. In trafic, au fost verificate, peste 270 de mijloace de transport persoane.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19. Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt intezise.
Recomandăm tuturor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS