10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj: Încă două decese din cauza coronavirusului

Gorj: Încă două decese din cauza coronavirusului

Încă două persoane din județul Gorj și-au pierdut viața din cauza coronavirusului.

Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 844 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată; 5.466 de persoane confirmate cu Covid-19, din care 5.060 de persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 266 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj au fost înregistrate două decese: un bărbat în vârstă de 65 ani, cu comorbidități (microlitiază renală stângă, tromboză de aortă toracică, hemoperitoneu prin hematom și insuficiență renală cronică) și o femeie în vârstă de 69 ani, cu comorbidități (diabet zaharat tip II, insuficiență cardiacă clasa NYHA IV, cardiopatie ischemică și fibrilație atrială).

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj au fost înregistrate alte 31 de noi cazuri de îmbolnăvire: 30 de teste pozitive de la laboratorul din sistemul public și un test pozitiv de la un laborator din sistemul privat.

Până astăzi, 19 ianuarie 2021, ora 14.00, s-au primit 3.897 dev doze vaccin anti-Covid-19 și au fost vaccinate 3.433 persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS