17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal86 de unități de învățămât rămân fără directori

86 de unități de învățămât rămân fără directori

86 de unități de învățământ vor rămâne fără directori și directori adjuncți. Este vorba de Centrul Județean pentru Resurse Educaționale, Centrul pentru Educație Incluzivă, precum și colegii naționale, tehnice, licee și școli generale și primare de pe raza județului.

Pentru ocuparea posturilor care vor deveni vacante pe 9 ianuarie 2021 va fi organizată o selecție în vederea numirii de noi șefi. Pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean(ISJ) Gorj, în secțiunea Management instituțional, au fost postate informații cu privire la selecția organizată de ISJ Gorj pentru ocuparea funcțiilor de conducere din unitățile de învățământ preuniversitar, ce se vor vacanta începând cu 9.01.2021, ca urmare a încetării a contractelor de management educațional ale cadrelor didactice care au promovat concursul organizat pentru ocuparea acestor funcții în perioada septembrie-decembrie 2016.

Persoanele interesate și care îndeplinesc toate condițiile pentru a participa la selecție mai au timp până pe 30 decembrie pentru a trimite cererile de înscriere.

Documentele necesare

Pentru toate cadrele didactice care au promovat concursul de ocupare a funcțiilor de conducere ale unităților de învățământ, organizat în perioada septembrie-decembrie 2016, contractul de management expiră după patru ani de la data numirii în funcție. pentru concursul de selecție organizat de ISJ Gorj, cadrele didactice interesate vor transmite in format electronic, la adresa de email management_instituț[email protected] , o arhivă denumită așa cum este prevăzut în procedura de selecție, care va contine doar un set de documente scanate în format pdf.

Este vorba de „Cerere de înscriere (Anexa 1); Curriculum vitae model Europass; Scrisoare de intenție (dacă sunt vizate mai multe funcții sau mai multe unități de învățământ se va depune câte o scrisoare de intenție pentru fiecare unitate/funcție); Acord pentru detașare în interesul învățământului pentru funcția de director/director adjunct (Anexa 3); Acord prelucrare date cu caracter personal (Anexa 4). Raport de mandat pentru directorii cărora li se încheie contractul educațional la 09.01.2021. Notă: Documentele solicitate în Anexa 3 (Acord pentru detașare în interesul învățământului pentru funcția de director/director adjunct) vor fi solicitate de către I.S.J. Gorj doar cadrelor didactice pentru care se vor emite decizii de detașare în interesul învățământului în funcții de conducere a unităților de învățământ preuniversitar.”, conform ISJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS