11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMandate puse în executare de polițiști doljeni

Mandate puse în executare de polițiști doljeni

Polițiștii doljeni au executat, ieiri, o acțiune pe linia persoanelor urmărite în temeiul legii, scopul acțiunii fiind depistarea persoanelor urmărite care se sustrag arestării ori executării pedepsei. În urma acestei acțiuni cinci persoane au fost depistate și încarcerate în penitenciar, potrivit IPJ Dolj.

Bărbat de 63 de ani, încarcerat pentru contrabandă

Astfel, poliţişti din cadrul Serviciului Investigații Criminale Dolj- Compartimentul Urmăriri au pus în executare un mandat de 2 ani şi 1 lună închisoare emis de Judecătoria Craiova faţă de un bărbat de 63 ani, din localitate, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Bărbat de 64 de ani, încarcerat pentru complicitate la furt

Tot polițiști din cadrul Seviciului Investigații Criminale Dolj au preluat sub escortă de la lucrători I.G.P.F.-P.P.F. Aeroport Craiova un bărbat de 64 de ani, din Caracal, județul Olt, care a fost depistat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, față de care Judecătoria Craiova a emis un mandat de executare a 180 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt.

Tânăr de 25 de ani, încarcerat pentru trafic cu substanțe aflate sub control național

De asemenea, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat un tânăr de 25 de ani, din Craiova pe numele căruia Tribunalul Dolj a emis un mandat de 3 ani și 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic și alte operațiuni ilicite cu substanțe aflate sub control național.

Femeie de 48 de ani încafrcerată pentru trafic cu substanțe aflate sub control național

Totodată, polițistii au depiatat și o femeie de 48 de ani, din Craiova, pe numele căreia aceeași instantă a emis un mandat de 3 ani și 5 luni și 10 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic și alte operațiuni ilicite cu substanțe aflate sub control național.

Tânără de 26 de ani, încarcerată pentru furt

Tot polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova cu sprijinul unor lucrători din cadrul S.A.S. Dolj au pus în executare un mandat de 1 an și 4 luni închisoare emis de Judecătoria Craiova pe numele unei tinere de 26 de ani, din Craiova, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Persoanele depistate au fost încarcerate în penitenciar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS