10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalParlamentare 2020/ Mehedinți: Reprezentantul unei primarii, prins în timp ce oferea daruri cetățenilor

Parlamentare 2020/ Mehedinți: Reprezentantul unei primarii, prins în timp ce oferea daruri cetățenilor

Reprezentantul unei primarii din județul Mehedinți a fost prins în timp ce oferea bunuri, sub formă de daruri, mai multor cetățeni de pe raza localității Bâlvănești, cu scopul de a vota o anumită formațiune politică.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Mehedinți, în cursul zilei de ieri, 05 decembrie a.c., a fost înregistrată o sesizare cu privire la faptul că, reprezentantul unei primării ar fi oferit bunuri, sub formă de daruri, mai multor cetățeni de pe raza localității Bâlvănești, cu scopul de a vota o anumită formațiune politică.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa a poliției care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că aspectele sesizate se confirmă.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de oferirea sau darea de bani, bunuri sau foloase pentru determinarea alegătorului sa voteze sau sa nu voteze o anumită lista de candidați ori un candidat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS