10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFinanțare europeană pentru reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova

Finanțare europeană pentru reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova

Finanțare europeană pentru reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova. Policlinica pentru Sportivi din municipiul Craiova va fi, în sfârșit, reabilitată. Clădirea construită în anii 70 va fi transformată într-una modernă, printr-un proiect cu fonduri europene.

Contractul de finanțare a fost semnat astăzi, la sediul Consiliului Județean Dolj, instituția care deține în patrimoniu acest imobil. „Vorbim de un ambulatoriu de specialitate pentru sportivi care este obligat să primească toate județele Olteniei, plus Teleorman și Argeș. Aici vin foarte mulți sportivi din toate domeniile, care trebuie să primească viza de sănătate“, a afirmat președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

„Policlinica sportivă avea nevoie de reabilitare. Toate demersurile noastre vin să creeze condiții mai bune pentru angajații de aici și pentru sportivii care trec pragul acestei policlinici. Se va interveni la nivelul fațadelor clădirii, la tot ceea ce înseamnă instalații electrice și termice“, a completat Cosmin Vasile, vicepreședinte CJ Dolj.

Reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova va fi făcută printr-un proiect cu fonduri europene implementat de CJ Dolj
Reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova va fi făcută printr-un proiect cu fonduri europene implementat de CJ Dolj

Proiectul are o valoare totală de 2,7 milioane de lei. Din acești bani, 1,4 milioane de lei reprezintă fonduri europene nerambursabile, iar 1,3 milioane de lei provin din bugetul propriu al județului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS