11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / Jucătorii formaţiei CSM Slatina vin la Craiova pentru vizita medicală

Liga 3 / Jucătorii formaţiei CSM Slatina vin la Craiova pentru vizita medicală

CSM Slatina se pregăteşte intens pentru barajul de promovare în Liga 2. Acolo va da piept cu Progresul Spartac. În tot acest timp, oltenii respectă cu sfinţenie protocolul sanitar impus de FRF. Astfel, jucătorii şi membrii staff-ului tehnic au fost testaţi pentru noul coronavirus şi, din fericire, rezultatele au fost negative.

„Pregătirea decurge foarte bine. Nu avem probleme de lot şi suntem bucuroşi că testele au ieşit negative. Am respectat toate regulile de distanţare socială, dar e normal să ai emoţii”, a declarat antrenorul Mihai Ianovschi, conform Gazeta Nouă.

În programul de lucru al celor de la CSM Slatina figurează în această săptămână şi vizita medicală. Astfel, gruparea de pe malul Oltului se va prezenta mâine şi vineri la Policlinica pentru Sportivi din Craiova pentru efectuarea testelor necesare obţinerii vizei.

CSM Slatina va susţine primul meci oficial al verii pe 5 august, când este programat turul barajului de promovare în Liga 2. Jocul va avea loc pe terenul formaţiei bucureştene Progresul Spartac. Manşa secundă va avea loc pe 9 august, pe stadionul „1 Mai“ din Slatina.

Citeşte şi: Liga 2 / Pandurii Târgu Jiu a demarat pregătirile pentru noul sezon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS