9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPeste o lună, craiovenii trec pe duşuri reci

Peste o lună, craiovenii trec pe duşuri reci

Revizia la rețeaua de distribuție a apei calde începe de luni, 24 august, de la ora 0.00, și se încheie sâmbătă noaptea, pe 29 august, la ora 24.00.

În cele 6 zile, nici un craiovean care este racordat la sistemul centralizat de încălzire al oraşului nu va avea apă caldă la robinete. Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II, care produce aburul fierbinte pentru încălzirea apei menajere, a anunțat că, în acest interval, va executa lucrările de mentenanță pentru rețeaua de distribuție.

Din acest motiv se sistează furnizarea apei calde în Craiova. În tot acest timp, craiovenii vor primi în continuare doar apă rece, care este furnizată de Compania de Apă Oltenia.

Lucrări de revizie la reţeaua de transport agent termic primar

„Revizia la reţeaua de distribuţie se face în perioada 24-29 august. Este vorba de acea revizie care se face anual. Am încercat să ţinem cont şi de perioada în care Fordul îşi face remontul, pentru că uzina este unul dintre marii noştri beneficiari“,

a precizat pentru GdS, Dan Vasile, director Electrocentrale II Craiova- CEO.


Verificările respective au loc în fiecare an și se testează dacă rețeaua este pregătită pentru furnizare. Tototdată, CEO efectuează reparaţii la cel de-al doilea grup energetic. Acesta furnizează agent termic primar pentru prepararea căldurii şi apei calde a craiovenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS