30.6 C
Craiova
miercuri, 5 august, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Gorj: 37 de cazuri noi de COVID 19 în ultimele 24 de ore

Gorj: 37 de cazuri noi de COVID 19 în ultimele 24 de ore

Direcția de Sănătate Publică Gorj a comunicat depistarea a 37 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: nu mai există persoane în carantină instituționalizată; 572 persoane se află în autoizolare la domiciliu (20 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 75 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore); Până în momentul de față, 467 persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 228 persoane sunt vindecate și externate, iar 12 persoane au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5230 teste, din care 50 sunt în așteptare.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 37 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: 19 teste pozitive prelevate de la persoane din focare; 10 teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private; 8 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele din județul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CSM Slatina, pas uriaș spre Liga 2. Victorie în...

CSM Slatina a luat o opțiune serioasă...

ȘTIRI GdS

Craiova: Se opresc gazele pe două străzi

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că mâine, între orele 8.30 - 12.30, se sistează alimentarea cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici...

RAADPFL, cu ambrozia în propria-i curte

Ambrozie la intrarea în Parcul Tineretului, zona Water Park-ului

Vâlcea: 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19

Prefectura Vâlcea a anunțat că astăzi, în județ au fost înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Potrivit datelor Direcției...

Câți bani europeni a atras CJ Dolj, prin POR...

Câți bani europeni a atras CJ Doj. Instituția a depus nouă aplicații, în valoare totală de 93 milioane de euro, fonduri nerambursabile.

Râmnicu Vâlcea: Începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu

Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat că joi, 6 august, începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu, iar traficul va fi restricţionat parţial.

Finanțare europeană pentru reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova

Reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova va fi făcută printr-un proiect cu fonduri europene implementat de CJ Dolj.