17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCovid 19. Mercur Center Craiova se va închide de luni

Covid 19. Mercur Center Craiova se va închide de luni

Mercur Center Craiova suspendă activitatea pentrua limita răspândirea coronavirsului, este anunțul făcut pe pagina de Facebook a centrului comercial. Activitatea va fi întreruptă de luni 23 martie.

” În interesul comunității locale în care își desfășoară activitatea, Mercur Center își va întrerupe programul de funcționare, de luni 23 martie și până la data de joi 16 aprilie, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade, în funcție de evoluția situației epidemiologice”, se arată în anunțul centrului comercial.

Supermarketul PROFI va rămâne deschis

Reprezentanții centrului comercil Mercurs pun că supermarketul PROFI va rămâne deschis, în regim non-stop, ca și până acum.

”Decizia de a sista temporar activitatea centrului comercial face parte din politica noastră de responsabilitate față de clienți, retaileri și angajații noștri, a căror siguranță și sănătate sunt prioritare pentru noi, în aceste momente dificile. Am considerat că este esențial ca, alături de partenerii noștri, să luăm această măsură de prevenire, fără precedent, vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm să vă întâmpinăm sănătoși, atunci când situația va reveni la normal”, mai scriu reperezentanții Mercur Craiova, pe pagina de facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS