16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCovid 19. Electroputere Mall Craiova: ”Este ultimul week-end în care magazinele din mall mai sunt deschise”

Covid 19. Electroputere Mall Craiova: ”Este ultimul week-end în care magazinele din mall mai sunt deschise”

Week-end-ul acesta este ultimul week-end in care puteti face cumparaturi în magazinele din Electroputere Mall Craiova. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a mall-ului din Craiova.

”Vom reveni cu informașii privind data exactă a închiderii magazinelor si modul în care vor funcționa în continuare hyperrmaketul și farmaciile, după închiderea tuturor celorlalte spații comerciale din incinta mall-ului. Nu știm cât va dura această pauză, sperăm că nu mult și ne dorim să ne revedem curând”, mai scriu reprezentanții mall Craiova.

S-au închis zona de restaunrante, cinematograful și cazinourile

În contextul epidemiologic actual și zona de restaurante, cazinourile si cinematograful au fost închise pe termen nedeterminat. Anunțul este făcut pe pagina web dar și pe pagina de facebook a Electroputere Mall Craiova.

Hipermarket Auchan și farmaciile deschise până la orele 22

Tot pe pagina de Facebook a a Electroputere Mall Craiova scrie că singurele restaurante din food court care lucrează sunt KFC și MCDonalds., dar numai pentru livrări la domiciliu, fără take away!

” Vă rămânem în continuare la dispoziție cu program normal pentru hypermarket-ul Auchan (8-22) si farmaciile Sensiblu si Helpnet (9-22). Vă asigurăm în continuare că ne-am conformat cu toate măsurile de prevenție impuse de autorități și vă recomandăm să păstrati o distanță de un metru față de ceilalți clienți, atunci când veniți la cumpărături.
Vă mulțumim pentru înțelegere, ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se mai arată în anunțurile făcute pe pagina de facebook a Electroputere Mall Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS