17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCoronavirus Olt. Numărul persoanelor carantinate a ajuns la 66

Coronavirus Olt. Numărul persoanelor carantinate a ajuns la 66

Direcția de Sănătate Publică a transmis că în județul Olt numărul persoanelor plasate în carantină a ajuns la 66. Până al acest moment sunt trei cazuri confirmate cu Covid-19.

Un bărbat de 51 ani, un altul de 22 ani și o tânără în vârstă de 21 ani sunt cele trei persoane în cazul cărora a fost confirmată prezența noului coronavirus, toate fiind internate. Bărbații sunt tratați al Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș“ din Craiova, în timp ce tânăra, gravidă, a ajuns la un spital din București.

De la începutul perioadei de monitorizare, DSP Olt a luat în evidență 1.250 persoane. 697 se află încă în izolare la domiciliu, 487 au ieșit din perioada de 14 zile de autoizolare, iar 66 sunt carantinate în spații aflate în administrarea autorităților județene.

În acest interval de timp, specialiștii DSP Olt au recoltat 109 probe, de la 95 persoane, 98 fiind cu rezultat negativ, una cu rezultat pozitiv, iar 10 sunt rezultate în așteptare. Niciuna dintre persoanele carantinate nu este pozitivă la proba pentru Covid-19.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS