29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr reţinut după ce a furat geanta unei femei

Tânăr reţinut după ce a furat geanta unei femei

Un tânăr de 15 ani a fost reţinut de poliţişi din cadrul Sectiei 3 Poliţie Craiova după ce a furat geanta unei femei de 65 de ani ce se plimba pe strada Calea Bucureşti din Craiova.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, ieri, cinci martie, poliţişti din cadrul Sectiei 3 Poliţie Craiova, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor de furt și tâlhărie, au depistat pe strada Calea Bucureşti din Craiova, un tânăr de 15 ani, din aceeasi localitate, banuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate de poliţisti craioveni a rezultat faptul că, în seara zilei de 24 ianuarie, cel în cauză ar fi sustras o geantă cu documente personale şi suma de 600 de lei unei femei de 65 de ani, ce se deplasa pe strada Calea Bucureşti, fără a exercita asupra acesteia acte de violenţă.

Polişiştii l-au reţinut pe tânărul de 15 ani pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat, în cursul zilei de astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS